RECHTSTREEKSE (live) uitzending, besloten en wereldwijd toegankelijk.

Toch volledig in contact met klanten/medewerkers
en zeer Corona-veilig!

(Klik hier en ga naar onderstaand aanvraagformulier)

 

Onze zeer professionele cameramensen verzorgen een live uitzending van een evenement, opening, training, productpresentatie etc. naar een wereldwijd toegankelijk en besloten videokanaal. En we maken dat nu voor iedereen bereikbaar. Om mee te kunnen kijken,hebben hoeven uw kijkers niet in te loggen en hebben alleen het wachtwoord nodig dat u ook zelf mag kiezen.

Gasten, relaties, klanten, collega's.... overal ter wereld kunnen zij live- meekijken naar de uitzending die door geheel naar uw wensen wordt verzorgd. U bepaalt volledig zelf wie daarvoor uitgenodigd worden.

OPTIONEEL:
Als dat gewenst wordt, kunnen wij na afloop de integrale uitzending vervolgens voor u inkorten tot een korte samenvatting en deze aanvullen met uw eigen beelden en/of muziek. Ook kunnen wij de uitzending (en/of de verkorte montage) voor u aanleveren als bestand, dvd/blue-ray of op een memorystick.

Hieronder staat de gemonteerde samenvatting van het congres uit het voorbeeld.

stap 1 en 2 evenement
live evenement AVS uitleg
Webversie Corona-veilig met prijsindicatie zakelijk

Aanvraag - Live uitzending - zakelijk

Met dit formulier kunt u een vrijblijvende offerte en de mogelijkheden voor een rechtstreekse besloten tv-uitzending aanvragen. Bellen kan natuurlijk ook: Erik Vermij 06 - 53902907