De Beukelaar Groep

De Beukelaar Groep is een netwerkorganisatie die zich richt op het trainen, coachen en adviseren van personen en bedrijven op uiteenlopende gebieden zoals “management development”, “commercieel leiderschap”, “(intern) ondernemerschap”, “mediation” en “onderhandeling”.

Partners van de Beukelaar Groep hebben zich gespecialiseerd in uiteenlopende zaken die het management van ondernemingen bezighoudt:

  • Commercieel leiderschap: denken in termen van toegevoegde waarde, waarbij de relatie met de klant centraal staat.
  • Ondernemerschap: werken aan verbetering, optimalisatie en innovatie door het stimuleren van ondernemend gedrag en creativiteit.
  • Corporate navigation: de navigatie van organisaties op strategisch niveau waarbij guiding,Samen met EsteamWork is een learning journey ontwikkeld waarbij multidisciplinaire teams onder tijdsdruk werken aan het oplossen van business cases in een ontwikkelingsland, in hechte samenwerking met lokale ondernemers. Een “out-of-the-box”, “out-of-the-comfortzone” leerervaring die perfect past in de ontwikkeling van verantwoord en “future leadership”. Gedurende ruim 15 jaar was ik als partner intensief betrokken geweest bij veel programma’s voor de Beukelaargroep, zowel als trainer/coach als voor een audiovisuele component.