Ijonanda Boermeester

IJonanda Boermeester

Op 29 mei 2017 om 23.05 nam IJonanda definitief afscheid van het leven.

Wekenlang vocht ze de oneerlijke strijd tegen een ziekte die weigerde haar een kans te geven. IJonanda, je wordt enorm gemist door mensen als je man Henk, je ouders Ellie en Theo, je broers Theo en Ger maar ook door de talrijke vrienden, kennissen en collega’s die jou allemaal gekend en daarom omarmd hebben. Want jouw combinatie van schoonheid van binnen en van buiten is nogal uniek.

Altijd oog voor iedereen hebben en een ander voor jezelf stellen is kenmerkend voor jouw leven geweest en ook de laatste weken was je eigenlijk alleen maar bezig met degenen die je achter ging laten.

Zelf mocht ik je in deze weken twee keer uitgebreid ontmoeten en hebben we samen opnames gemaakt. Persoonlijke boodschappen die straks aan een aantal mensen persoonlijk gestuurd worden, een laatste groet aan je Facebook vrienden en een film over jou en degenen die je lief zijn van 40 minuten en 14 seconden. Die film staat hieronder. Door het PASSWORD IJootje29-5-2017 (even copy-pasten) in te vullen kan iedere bezoeker de film hier bekijken.

IJonanda was dol op haar Facebook vrienden.

Gisteren (29 mei) om 23.05 heeft ze de oneerlijke strijd tegen haar ziekte verloren. Haar warme energie, liefde voor de mensen om haar heen en unieke persoonlijkheid blijven voor altijd ‘in onze gedachten’ Hier haar laatste groet aan haar Facebookvrienden.