RECHTSTREEKSE uitzending bruiloft, besloten & wereldwijd toegankelijk.

'Bruiloft video 2.0'
Iedereen die jij uitnodigt kan er nu toch bij zijn...
en zeer Corona-veilig!

(klik HIER als je niet verder wilt lezen & direct wilt boeken)

 

Onze ervaren en professionele cameramensen (videografen) verzorgen een live uitzending van jullie huwelijksplechtigheid, de foto's, de trouwauto, een diner etc. naar een wereldwijd toegankelijk en besloten tv-kanaal.
We maken dat nu voor iedereen bereikbaar. Om mee te kunnen kijken,hebben hoeven jullie genodigden niet in te loggen en hebben ze alleen het wachtwoord nodig dat jullie ook zelf mag mogen kiezen.

Overal ter wereld kunnen zij die er niet persoonlijk bij kunnen zijn nu toch live- meekijken naar jullie huwelijk en ze laten precies zien wat jullie graag willen. Wie en hoeveel mensen er uitgenodigd worden is helemaal naar keus. We laten de complete uitzending een maand lang op jullie eigen besloten pagina staan om terug te kunnen kijken.

OPTIONEEL:

Als jullie dat willen kunnen wij na afloop de hele uitzending van het huwelijk vervolgens monteren naar een leuke samenvatting.
In die montage gebruiken we dan natuurlijk jullie muziekkeuze en kunnen er van alles aan toevoegen zoals foto's telefoonfilmpjes etc. . Ook kan de cameraman op jullie verzoek (of dat van de ceremoniemeester) nog veel meer extra opnames maken voor die speciale montage die jullie niet live uit laten zenden.

Na afloop kunnen we de hele uitzending (en/of de verkorte montage) aan jullie aanleveren als bestand, dvd/blue-ray of op een memorystick.

Wil je alle info bewaren als PFDje, klik dan op:
Leaflet, Rechtstreekse uitzending van een huwelijk op een besloten TV
Deze pdf kun je dus desgewenst opslaan.

huwelijkprocedure zonder tekst
live huwelijk AVS uitleg
trouwforo's met prijsindicatie voor web
100% Corona-veilig
trouwcameraman in actie webversie

Aanvraag - rechtstreekse uitzending bruiloft

Met dit formulier kun je een vrijblijvende offerte en de mogelijkheden voor een live uitzending aanvragen. Bellen kan ook naar Erik Vermij 06 - 53902907