Engelstalige promoclip ‘You and Me’ app

Good Vibrations Company

In opdracht van de “Good Vibrations Company” heeft AV-Services een Engelstalige (US) promotrailer geproduceerd over een unieke app die het mogelijk maakt om op basis van alleen het stemgeluid de ware achterliggende emoties direct zichtbaar te maken.

Iemand zegt bijvoorbeeld door de telefoon ’het gaat goed met mij”. Maar de app laat de beller op dat zelfde moment zien dat deze persoon enorm vol stress en negatieve emoties zit. De app is ontwikkeld door Good Vibrations zelf in samenwerking met enkele van de meest vooraanstaande ‘Speech Analysis’ specialisten ter wereld.

Door aansprekende voorbeelden te gebruiken uit 4 van hun 9 meest aansprekende werkvelden voor deze business-to-business app, wordt de enorme kracht en potentie van deze app in 2 minuten en 18 seconden duidelijk gemaakt. Deze 4 werkvelden zijn: Zorg, Robotics, Dating en Business (verkoop).

Zo heeft in de trailer in het business voorbeeld een makelaarster een klant geïnteresseerd in een uniek kantoorobject. Als ze haar klant na belt om naar zijn beslissing te vragen, ziet zij in haar app dat de emotionele ‘state of mind’ van haar klant niet de juiste is voor het stellen van die afsluitvraag… en dat doet ze vervolgens dan ook niet. In het zorgvoorbeeld, vertelt een cliënte van een zorgorganisatie dat het wel goed met haar gaat. De zorgmedewerkster ziet in de app dat het tegendeel waar is en komt onmiddellijk in actie.

Nog een uniek aspect van deze app die op meer dan 300 meetpunten het stemgeluid, de keelspanning etc. interpreteert, is de volkomen taalonafhankelijkheid. Chinees, Russisch of plat Utrechts…. Deze app laat feilloos de achterliggende emotie zien.