Promoclip In Onze Gedachten USP & propositie in 85 sec.

Website www.inonzegedachten.nl

Op 3 februari hebben wij de website www.inonzegedachten.nl gelanceerd. Speciaal daarvoor hebben wij een clip van 85 seconden gerealiseerd die3 de unieke propositie van 'In Onze Gedachten' begrijpelijk moet overbrengen aan een zo breed mogelijk publiek.

Op deze nieuwe website kun je iemand herdenken en vooral een plekje geven zonder concessies te doen aan je privacy, geen storende reclames, zonder het risico dat je gegevens worden verkocht of commercieel gebruikt en in complete controle over wie je graag wilt uitnodigen om je herinnering, we noemen deze 'Memorial' te bezoeken.
De promo is gemaakt is nauwe samenwerking met Jeroen Rook en Gerald Jager. Op deze website kun je - als je daar zelf voor kiest - gebruik maken van extra media services zoals een live uitvaart uitzending in een besloten omgeving, een herinneringsfilm, een radioprogramma over iemand die jou lief is, een boekbiografie enzovoort.

Ook is er een speciale partnersectie die je kunt bezoeken als je op ideeën gebracht wilt worden rond een uitvaart en afscheid. Maar ook nu weer geldt, als je daar bewust zelf naartoe gaat.

Van harte welkom op www.inonzegedachten.nl  
Hieronder de promo: