Special Events

Een aparte tak van sport is de organisatie van events of op z’n Hollands: evenementen,
Deze events, in allerlei soorten en maten realiseren we in diverse partnerships binnen AV Services al heel lang. Daarbij richten we ons met name op events met een educatief)( training/coaching) of commercieel/promotioneel karakter waarbij een verrassende creatieve invulling en een minutieuze organisatie op maat gekoppeld worden aan de strategische keuzes van onze opdrachtgevers.
Daarbij horen zeker ook creatieve productintroducties waar de trainingscomponent vaak bestaat uit de kennismaking van een organisatie met een nieuw product, de eigenschappen ervan en de marketing/communicatiestrategie.

Hieronder vindt u bijvoorbeeld de wijze waarop wij in opdracht van Audi Nederland de eerste Audi A6 hebben geintroduceerd.

Voorbeelden

Audi A6 – “I will return”

Audi

Introductie in t Spant in Bussum, van zaalaankleding en catering t/m special effects, introfilm en algehele programmaregie.

Audi was jaren geleden wereldwijd aan het omschakelen van modeltypering als Audi 80 naar Audi A4 en de Audi 100 moest met enkele verbeteringen en upgrades de Audi A6 worden. Daarbij moest een manier gevonden worden om de Audi 100 definitief te laten verdwijnen en de Audi A6 daarvoor glorieus in de plaats te laten komen

Het was geen volledig nieuw model dus de budgetten waren ook veel minder ruim dan voor een productintroductie normaliter  beschikbaar was.

Meer over dit project

Amstel Lease, driedaags large scale event (230 deelnemers)

Amstel Lease

in het oosten van Duitsland In Lintow. Mega groot event voor Amstel Lease (dochter ABN) Ruim 230 medewerkers gaan drie dagen naar een winterse omgeving alwaar ze een Siberische nacht 1e nacht (in tipi’s) en een zeer luxe nacht (2de nacht in 5 sterren hotel) gaan beleven. Een bijzonder actief programma met leermomenten rondom feedback geven en feedback krijgen. In je persoonlijke paspoort geven je collega’s aan  hoe ze over jou denken en waarom dat zo is…

Meer over dit project

On the Move experience

Sanofi

Bestemd voor commerciële productteams van farmaceut Sanofi .  De  opdracht vanuit Sanofi was simpel “Wij zijn als organisatie continue in beweging, bouw een special event rond dit thema en combineer dat met gedegen informatievoorziening en thema-presentaties.
Het mag beslist leuk maar moet ook motiverend, informatief en nuttig zijn voor onze werknemers.

Meer over dit project

Wintersportevents

Met als subtitel “Strategie op de helling” hebben we met diverse groepen en organisaties deze combinatie van een fun-event, training en brainstormsessie georganiseerd. Dollen en Diepgang bijvoorbeeld in Alpe d’Huez (Frankrijk) en Hohe Selva (Grande Dolomiti, Italië). Zowel met- als voor partners ( en cliënten ) van de Beukelaar Groep.

Meer over dit project

Back to the Sixties

Feestelijke opening en party event voor toplocatie ‘Buitengoed HagenHorst’ in Wassenaar.  Voor relaties en speciale genodigden werd deze locatie , nagenoeg grenzend aan de achtertuin van onze koning, omgetoverd tot een zestiger jaren locatie. Waterpijpen, muurkleden en een 60’ds disco.  Een 60’s filmzaaltje waarin speciaal gemaakte moodfilm met alleen maar beelden uit de 60’er jaren continue vertoond werd.

Meer over dit project