Videoproducties

Ervaren producent & regisseur met eigen AV faciliteiten

Creativiteit, vakmanschap en ervaring bepalen het succes en de kracht van een boodschap. Van idee tot concept en van de eerste opname tot en met de postproductie.

We beschikken daarbij over alle benodigde randvoorwaarden… want zo zien wij onze apparatuur en studio namelijk. Onze kracht ligt in de creatieve invulling van de opdracht op maat van- en in samenwerking met onze opdrachtgevers. Natuurlijk zijn de goede middelen wel een randvoorwaarde. Full HD digitale productieapparatuur ( 50p mogelijkheid, voor de kenners), licht- en geluid en complete edit-suites voor de montage en publicatie van het materiaal.

Hieronder een paar voorbeelden van filmopdrachten. Klik er vooral op als u er meer van wilt weten.

Projecten

Kick-off Nuon

Herbelevingsclip kick-off Hamburg

Nuon/Vattenfall

In opdracht van Nuon – Vattenfall hebben wij met 3 partners van De Beukelaar Groep een meerdaagse internationale kick off in Hamburg begeleid. De onderstaande film is daarvan een korte en motiverende ‘herbelevings’ clip voor alle Europese managers en hun afdelingen.

Lees verder

Van Gogh en zijn schilderij ‘de slaapkamer’

Van Gogh museum

Het is een ondewerp voor de ware kunstliefhebber maar voor het wereldberoemde Van Gogh museum in Amsterdam hebben we een tweetal documentaires gemaakt (beiden in een Engelse en in een Nederlandse versie) over het werk van de schilder Vincent van Gogh. Deze documentaire gaat in op de wetenschappelijke achtergronden en kennis rond verkleuring van schilderijen. De andere documentaire laat van Gogh’s tijdgenoten zien en hoe zijn werk door hen wetenschappelijk aantoonbaar beïnvloed is.

Lees verder

Major Hirst, Bevelhebber geallieerden in Duitsland,WO II

Volkswagen

Een aantal jaar geleden werd ik door de directie van Volkswagen gevraagd om naar Engeland af te reizen en een korte reportage te maken over Major Hirst. Major Hirst was in 1945 aangesteld als commandant van de geallieerde strijdkrachten in het deel van Duitsland waar de Volkswagen fabrieken zich bevonden. De Volkswagen Kever was door Ferdinand Porsche ontworpen in opdracht van Adolf Hitler beloofd aan iedere Duitser als voor iedere Duitser bereikbaar  vervoermiddel

Lees verder
Kamp Amersfoort

Kamp Augustaschacht

Projectorganisatie Kamp Amersfoort

Kamp Augustaschacht. Het project ‘Kinderen van Toen’ krijgt een vervolg in Duitsland. We hebben 5 kinderen gesproken die allemaal heel bewust de oorlog hebben meegemaakt en ons de verhalen vertellen van hoe dit in Duitsland is beleefd.

Lees verder
Achmea project

Pilot van zorgorganisatie ‘Zorgbalans’

Achmea

Zelfsturende teams in de zorg’ is een korte documentaire over de Achmea pilot van zorgorganisatie ‘Zorgbalans’ uit Haarlem. De film heeft op directieniveau indruk gemaakt.

Lees verder
Friese meren

Friese Meren promotiefilm: “Elektrisch varen”

Provincie Friesland

Projectbureau de Friese Meren van de provincie Friesland heeft ons de opdracht gegeven een feel good promotiefilm te maken over de watersportbeleving op de Friese Meren.. Dit mooiste watersportgebied van Nederland wordt formeel overgedragen door de Staat der Nederlanden aan de provincie Friesland.

Lees verder
VW Oude liefde roest niet

Tijdloze VW promotieclip “Oude liefde roest niet”

Volkswagen Nederland

Voor de AutoRAI maakte we een tijdloze compilatie uit vele honderden tapes met Volkswagengeschiedenis. De hele Volkswagenstand ademde het glorieuze verleden van oa de kever en het door Ben Pon zelf bedachte Volkswagen busje uit.

Lees verder
Vreemdelingenpolitie

Bloopercompilatie Vreemdelingenpolitie in Beeld

Vreemdelingenpolitie Nederland

Voor de speciale landelijke en feestelijke première van de film ‘Vreemdelingenpolitie in Beeld’ hebben wij een kleine bloopercompilatie gemaakt… en achteraf wilden ze die er ook graag bij hebben op de DVD.

Lees verder

Kamp Amersfoort, een rondleiding

Presentatie Kamp Amersfoort

Nationaal Monument Kamp Amersfoort, op de grens van Leusden en Amersfoort, is een van de drie bekendste Nederlandse herinneringscentra. In de periode 1941 tot 1945 hebben ongeveer 37.000 veelal politieke gevangenen voor korte of langere tijd vastgezeten in dit doorgangs- tevens strafkamp dat onder direct bevel stond van de SS.

Lees verder

Engelstalige promoclip ‘You and Me’ app

Good Vibrations Company

In opdracht van de “Good Vibrations Company” heeft AV-Services een Engelstalige (US) promotrailer geproduceerd over een unieke app die het mogelijk maakt om op basis van alleen het stemgeluid de ware achterliggende emoties direct zichtbaar te maken.

Lees verder

DPP – projectontwikkelaars met visie

DPP – vastgoed

Vastgoedontwikkelaar DPP en eigenaar Marco bij de Vaate  zijn zeer actief in Zeeland. De projecten die in eigen beheer of in samenwerking met anderen worden uitgevoerd variëren van enkele woningen, winkels en hotels tot complete planontwikkelingen van honderden woningen, zowel voor permanente bewoning als voor recreatief gebruik.

Lees verder

Promoclip In Onze Gedachten USP & propositie in 85 sec.

Website www.inonzegedachten.nl

Op 3 februari hebben wij de website www.inonzegedachten.nl gelanceerd. Speciaal daarvoor hebben wij een clip van 85 seconden gerealiseerd die3 de unieke propositie van ‘In Onze Gedachten’ begrijpelijk moet overbrengen aan een zo breed mogelijk publiek.

Lees verder

Impressie en moodsetter ‘The frozen beauty of Lapland’

Acht minuten en 40 seconden lang laten we u kennismaken met de unieke natuur in Fins Lapland. Een moodsetter op muziek van John Murphy (Sunshine), Margrethe Oskal (Ancient forces) en Rolf Levland (Adagio) nemen we u mee naar een uniek gebied 288 kilometer boven de poolcirkel.
Alles is gefilmd met twee verschillende portable HD camera’s  en een zogeheten Zhiyun Gimbal.
Standaard filmen wij nu alle producties met inzet van twee camera’s tegelijk en in HD.

Lees verder