Websites en content

Wij zijn in de loop der jaren betrokken geweest bij het ontwikkelen en uitvoeren van verschillende succesvolle websiteconcepten. Dit betrof bijna altijd websites met een mix aan tekstuele content en audiovisuele media.

AV Services verzorgde (een deel van) het ontwerp en artwork; het contentmanagement (geschreven inhoud en illustraties/foto's), de moderatie (reactie-management) en de SEO (zoekmachine optimalisatie).

2015 - heden:  www.kindervondamals.de
2013 - heden: www.sanavida.nl
2013 - 2015: www.sanacasa.pt
2012 - heden: www.kinderenvantoen.nl
2009 - 2014: www.nederzandt.nl
2009 - 2010: www.body-mind.nl
2008 - 2012: www.carpevita.nl
2007 - 2012: www.p-doc.com
2006 - 2008: www.yindee.nl
2005 - 2006: www.recreapas.com
2002 - 2006: www.3kado.nl

2015 – heden: www.kindervondamals.de

Kinderen van toen kreeg op verzoek van de Duitse partners en relaties in 2015 een volledig eigen Duitse website: www.kindervondamals.de
Deze site is functioneel hetzelfde als de Nederlandse site maar volledig in native Duits omgezet in samenwerking met native tolken, Ken de concentratiekampen Augustaschacht en Neuengamme.

Lees verder

2013 – heden: www.sanavida.nl

Deze website is door ons zowel technisch als qua artwork ontworpen. Ook de moderatie en het content management is (nu nog steeds) in onze handen. Genieten van een zorgvakantie in een heerlijk warm land ook als je zorgafhankelijk bent en niet beschikt over een dikke portemonnee. Dat was in 2012 de gedachte achter dit initiatief met de subtitel ‘zorgt grenze(n)loos goed voor u’.

Lees verder

2013 – 2016: www.sanacasa.pt

Een van de activiteiten van Sana Vida was het verlenen van thuiszorg conform Nederlandse kwaliteitsnormen en regelgeving in de Portugese Algarve.
Speciaal voor dat doel en die doelgroep is een viertalige site'(Portugees, Engels, Duis en Frans ) ontworpen waar deze specifieke dienst werd aangeboden.

Lees verder

2012 – heden: www.kinderenvantoen.nl

Voor de website van het project kinderen hebben wij zowel het design, als het functioneel ontwerp en het content management (nu nog steeds) gedaan.
Dit prachtige project vertelt het verhaal door de ogen van het kind. Want als kind overkomt alles je gewoon en worden de keuzes voor jou gemaakt. Een prachtige bijdrage aan dit project komt van Herman van Veen, een bekende voorvechter voor de rechten van het kind samen met zijn vaste gitariste Edith Leerkes.

Lees verder

2009 – 2014: www.nederzandt.nl

Een unieke locatie, direct aan zee in Langevelderslag (nabij Noordwijk)…. De Vrijstaat Nederzandt. Dat vraagt om een  ‘anders dan anders’ benadering…ook qua website.
Daarbij was Nederzandt in de beginjaren ook vooral een locatie waar trainingen en evenementen plaats vonden. Het was de thuishaven van de Beukelaar Groep.
Inmiddels is de nadruk volledig op de horeca kant komen te liggen en hoewel er nog wel evenementen worden georganiseerd, is vooral het uitstekende strandrestaurant core business.

Lees verder

2009 – 2010: www.body-mind.nl

Het blad Body + Mind zocht naar nieuwe abonnees. In het samenwerkingsverband M.O.M. (Meeting of Minds) met Marcel Weijers is er een programma ontwikkeld voor het blad waarbij de fitnesspas centraal stond.  Passen zijn goed uitgegeven en werden ook enthousiast gebruikt… en toen werd het blad in z’n geheel verkocht. Erg jammer want de formule werkte!

Lees verder

2008 – 2012: www.carpevita.nl

De P-doc propositie werd verder uitgebreid en ondergebracht in een verenigingsmodel waarin de leden een account konden starten om P-docs te plaatsen, maar ook een persoonlijke gegevenskluis hadden, een persoonlijk uitvaartprofiel konden opmaken, tegens zeer gunstige voorwaarden allerlei verzekeringen konden afsluiten en direct toegang hadden tot allerlei notarissen tegen speciale tarieven. Koninklijke Joh. Enschede ( bankbiljetten, postzegels etc, beveiligingsexperts)werd partner en verscheidene verzekeraars toonden verregaande interesse… en we hadden in 2008 al de problematiek rond het donorcodicil opgelost i.c.m.

Lees verder

2007 – 2012: www.p-doc.com

Het hele P-doc concept is in 2003 al notarieel vastgelegd. Voordat Youtube (2005) startte had ik (E.V.) al een concept uitgewerkt waar mensen filmpjes van zichzelf en over anderen konden achterlaten, met views en reacties. Deze P-docs zijn een oneindige nalatenschap aan de wereld met een uitgekiende en zeer veilige beheermethode. In 2007 is er een BV gekoppeld  (P-doc BV) en een website gebouwd. Nadat aanvankelijk een van de grootste banken van Nederland vol enthousiasme primaire (founding) partner wilde worden,

Lees verder

2006 – 2008: www.yindee.nl

Samen met Renilde Huizenga ben ik (E.V.) gestart met het ontwikkelen van een nieuwe stijl relatie-site. Geen vleeskeuring site a la relatieplanet maar een site waar mensen met gelijke interesses elkaar konden vinden waardoor er een natuurlijk klik kon plaatsvinden… en wellicht de vaak zo gewenste relaties. We planden evenementen met ‘voor ieder wat wils’ waar je juist ook als single perfect heen kon en speciale Yindee-avonden in restaurants met grote tafels. We hadden een eigen glossy magazine (nul nummer is verschenen)…

Lees verder

2005 – 2006: www.recreapas.com

Eén van de loyaltypartners van 3kado was zo enthousiast over het idee achter deze cadeaukaart dat hij een cadeaupas annex betaalpas voor zijn parken en campings wilde introduceren.
ook nu bleek het lastig omdat – zelfs met meer dan 10 eigen locaties – met eigen financiering in de markt te zetten. Stringente veiligheidsmaatregelen, contracten met Interpay en Intersolve, distributiekosten en commissie op verkoop (aan retailers)drukte te zwaar op een markt waarin de marges al niet zo hoog waren.

Lees verder