2008 – 2012: www.carpevita.nl

De P-doc propositie werd verder uitgebreid en ondergebracht in een verenigingsmodel waarin de leden een account konden starten om P-docs te plaatsen, maar ook een persoonlijke gegevenskluis hadden, een persoonlijk uitvaartprofiel konden opmaken, tegens zeer gunstige voorwaarden allerlei verzekeringen konden afsluiten en direct toegang hadden tot allerlei notarissen tegen speciale tarieven. Koninklijke Joh. Enschede ( bankbiljetten, postzegels etc, beveiligingsexperts)werd partner en verscheidene verzekeraars toonden verregaande interesse… en we hadden in 2008 al de problematiek rond het donorcodicil opgelost i.c.m. een onkraakbare beveiliging (Joh. Enschede).

Hieronder een aantal schermafbeeldingen van de website die voor Carpe Via gebouwd is. Alle is samenwerking met Dream IT .