2012 – heden: www.kinderenvantoen.nl

Voor de website van het project kinderen hebben wij zowel het design, als het functioneel ontwerp en het content management (nu nog steeds) gedaan.
Dit prachtige project vertelt het verhaal door de ogen van het kind. Want als kind overkomt alles je gewoon en worden de keuzes voor jou gemaakt. Een prachtige bijdrage aan dit project komt van Herman van Veen, een bekende voorvechter voor de rechten van het kind samen met zijn vaste gitariste Edith Leerkes.
In samenwerking met Kamp Amersfoort en vele subsidiegevers zijn de twee initiatiefnemers Yolande Gastenlaars en ikzelf dit zeer veel omvattende project gestart.
Kinderen van NSB’ers, verzetshelden, Duitse soldaten, gefusilleerde Nederlanders, Oorlogsgetuigen maar ook gewone schoolkinderen, Joodse kinderen,  … één ding hebben ze gemeen, ze hebben in die jaren 4940 tot 1945 direct of indirect een verbinding gehad met het Nederlandse (concentratie(Kamp Amersfoort. Welkom op de site www.kinderenvantoen.nl.  Sinds 2016 is dit project opgenomen in het Nationale Erfgoed.