2013 – heden: www.sanavida.nl

Deze website is door ons zowel technisch als qua artwork ontworpen. Ook de moderatie en het content management is (nu nog steeds) in onze handen. Genieten van een zorgvakantie in een heerlijk warm land ook als je zorgafhankelijk bent en niet beschikt over een dikke portemonnee. Dat was in 2012 de gedachte achter dit initiatief met de subtitel ‘zorgt grenze(n)loos goed voor u’.
Sana Vida biedt haar gasten een kwaliteitszorg vakantieprogramma op eigen locaties. Maar ook als deze zelf al iets hebben geboekt kan Sana Vida de zorgcomponent invullen.
Deze in Portugal functionerende zorgorganisatie beschikt over Nederlandse en internationale verzorgenden en over volledig gekwalificeerde en BIG geregistreerde verpleegkundigen die hun gasten oc cliënten uitstekende zorg leveren. zo is ook voor gasten die hulp nodig hebben bij bijvoorbeeld douchen en aankleden, een zorghotel een ideale mogelijkheid om volledig ‘verzorgd en ontzorgd’ van een zonvakantie te kunnen genieten. Er is een separate Nederlandse en een Engelse versie van deze website.